Η Πανελλήνια Ένωση Βιομηχανιών Χρωμάτων Βερνικιών & Μελανών συνδιοργάνωσε με τον ΣΕΧΒ υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης-Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, στις 23 Οκτωβρίου μία σημαντική ενημερωτική εσπερίδα για τους χρήστες χημικών προϊόντων, επαγγελματίες ή μη, με θέμα:
Πως μπορώ να πληροφορούμαι για να χρησιμοποιώ με ασφάλεια τα χημικά προϊόντα επαγγελματικής χρήσης- η συνεισφορά του προγράμματος READ

Η ημερίδα εστέφθη με μεγάλη επιτυχία καθώς απηύθυναν χαιρετισμό ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου κ. Ε. Κουκιαδάκης και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου κ. Αλιφιεράκης. Με παρεμβάσεις τους συμμετείχαν εκπρόσωποι φορέων όπως το Γενικό Χημείο Κράτους, τα τμήματα Κρήτης της Ένωσης Ελλήνων Χημικών και του Πανελληνίου Συλλόγου Χημικών Μηχανικών.

Επίσης έγινε παρουσίαση από τον κ. Ε. Ευαγγέλογλου και την κα Κ. Λίτου, του Ευρωπαϊκού Προγράμματος PROTEAS LIFE+ που αφορά το Πρωτόκολλο REACH για εκπομπές και ατυχήματα στην τροφοδοσία και διακίνηση καυσίμων & πετροχημικών και εκπονείται από το Πολυτεχνείο Κρήτης.

Η εσπερίδα έλαβε χώρα στο εντυπωσιακά σύγχρονο Πολιτιστικό & Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Ηρακλείου. Νέοι επιστήμονες Χημικοί και Χημικοί Μηχανικοί, φοιτητές καθώς και μέλη επαγγελματικών Ενώσεων (οικοδόμοι ελαιοχρωματιστές, καθαρίστριες, βιομηχανικούς εργάτες κλπ) και στελέχη των επιχειρήσεων παρακολούθησαν με αμέριστο ενδιαφέρον καθ’όλη τη διάρκεια.

Αφίσα | Πρόσκληση

Δημοσιεύματα για την εκδήλωση στο Ηράκλειο:

Εσπερίδα για την ασφαλή χρήση των χημικών προϊόντων στο Ηράκλειο – ekriti.gr

Εσπερίδα για τη χρήση των χημικών προϊόντων – cretalive.gr

Ενημερωτική Εσπερίδα Read στο Ηράκλειο για τους χρήστες Χημικών Προϊόντων – globalsustain.org

Ενημερωτική εσπερίδα για τη χρήση των χημικών προϊόντων – crete-news.gr

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: ΕΣΠΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΧΡΗΣΗ ΧΗΜΙΚΩΝ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ READ 23/10 – eber.gr

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΣΠΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ: Πως μπορώ να χρησιμοποιώ με ασφάλεια τα χημικά προϊόντα επαγγελματικής και οικιακής χρήσης- η συνεισφορά του προγράμματος READ – gavdosfm.gr

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: ΕΣΠΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΧΡΗΣΗ ΧΗΜΙΚΩΝ – polispost.com

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΧΑΝΙΩΝ NEWSLETTER – OCTOBER 2015 VOL.136 – chania-cci.gr

Πρόσκληση – crete.gov.gr

Επιμελητήριο Ρεθύμνης – Facebook

Εσπερίδα για την ασφαλή χρήση των χημικών προϊόντων – cretadrive.gr

ΠρόΧρήση χημικών προϊόντων σε επαγγελματικούς & οικιακούς χώρους -Δωρεάν ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΣΠΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ebeh.gr

Ημερίδα ΣΕΧΒ στο Ηράκλειο – eetemreth.gr

ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ – Facebook Group